Tarieven

Liora Halma staat ingeschreven bij de KVK en heeft een aansprakelijkheidsverzekering.
Omdat de inkomsten worden aangegeven bij de belastingdienst moet er omzet- en inkomstenbelasting worden berekend, dit is in de tarieven doorberekend.

 • Losse les op locatie – €35,00 voor 45 tot 60 minuten.
 • Losse les op locatie duo – €20,00 per persoon voor circa 60 minuten.
 • Trainingstraject 10 lessen – €300,00 Dit is inclusief een vrijblijvende intake en een persoonlijk trainingsplan. Elke les duurt 45 tot 60 minuten.
 • Kinderlessen  (privé)  – €22,50 voor circa 60 minuten inclusief verzorging.
 • Trailerlaadtraject – €250,00 inclusief intake, 1 obstakelparcours, 3 trailerlaadsessies en een trainingsplan/rapport. Wanneer er na de intake wordt besloten het traject niet te beginnen dan wordt alleen de intake van €25,00 in rekening gebracht. Een intake is dus vrijblijvend!
  Mochten er meer sessies nodig zijn dan reken ik €35,00 per sessie extra.
 • Trailerladen Spoed – €100,00 Starttarief, na het eerste uur €50,- per halfuur.
  Mocht je met spoed weg moeten naar bijvoorbeeld een kliniek, of sta je ergens met je paard en moet je terug naar huis, dan kan ik je komen helpen. We zullen max. 2 uur bezig zijn, mocht het dan niet lukken dan geldt: no cure nog pay! Wel worden de reiskosten in rekening gebracht.
 • Individuele Training €100,00 voor 3 privé lessen van 90 minuten. In elke les gaan we werken aan één van de drie trainingsvormen. Na afloop van de 3 lessen ken je alle technieken in het loswerken, grondwerk en dubbele lange lijnen. De training is voor iedereen toegankelijk, ook voor kinderen vanaf 10 jaar.
 • Duo Dagtraining €100,00 p.p. voor een dagtraining voor twee personen. Een ideale activiteit voor ouder-kind, vriendinnen/vrienden en bevriende manege ruiters.
  De dag bestaat uit drie individuele lessen en drie meekijk-lessen, de 3 trainingsvormen worden hierin behandeld. Je leert dus dubbelop!
 • Workshops / Demonstraties / Clinics – Tarief in overleg
 • Trainen van paarden van eigenaren – Tarief in overleg

Reiskosten: Binnen een straal van 10 km vanaf postcode 3732 reken ik geen reiskosten, daarbuiten €0,20 cent per gereden kilometer.
Betalingsmethode: Na de les krijg je via de mail een factuur toegestuurd die binnen 14 dagen betaald dient te worden. Voor de kinderlessen geldt een maandfactuur, deze wordt in de laatste week van de maand verstuurd. De andere diensten zoals de trainingstrajecten, trailerlaadtrajecten en workshops/demo’s/clinic’s dienen na de intake te worden betaald.

Annuleren kan tot 24 uur voor de afgesproken lestijd. Annuleer je binnen 24 uur dan ben ik genoodzaakt om het lestarief in rekening te brengen.

contact